Składniki: cukier, syrop glukozowy, kwas: kwas cytrynowy, zagęszczony sok jabłkowy 0,5%, aromat, cynamon mielony 0,04%.
Wartość odżywcza w 100g produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 388 kcal 1647 kJ |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 97 g |
- w tym cukry | 68 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Termin przydatności: 12 miesięcy.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 80 g.
Ze smarkatych lot pamiyntom łogródek i owoce, kiere w nim rosły. Oma poradzili zamiynić je w roztomańte maszkety: kołocze, wina, soki i kompoty. Gorki, letnie dni, kiedy z kuchni woniało tak piyknie, że nie dało się strzimać, smak owoców, zjodanych zaroz z krzoka i lotanie po placu do wieczora – to wspominom nojlepij z czasów, jak byłach bajtlym. Nasza Starka umieli zrobić nojlepsze maszkety. Po dziś dziyń, jak jym jabłko, rabarber abo śliwka, zaroz spomino mi sie łod nij kuchnia.